EFT PÅ EN SIDE Copy

Denne er med tillatelse hentet fra Gary Craig sin EFT manual (utgave 6).

GRUNNERKLÆRINGEN

”Årsaken til ALLE negative følelser skyldes en forstyrrelse i kroppens energisystem” 

EFT I NØTTESKALL 

Lær Grunnoppskriften. Sikt inn på ethvert emosjonelt eller fysisk problem ved å lage en passende Oppsett affirmasjon og Påminningsfrase. Vær spesifikk hvis  mulig og sikt inn EFT på de spesifikke emosjonelle hendelsene i livet som kan være den underliggende årsak. Om nødvendig, vær utholdende til alle aspekter er borte. Prøv det på alt. 

GRUNNOPPSKRIFTEN

1. Oppsettet – Gjenta denne affirmasjonen 3 ganger  ”Selv om jeg har dette ………………., aksepterer jeg meg selv og mine følelser fullt og helt.” 

mens du samtidig banker på Karatepunktet. 

2. Sekvensen – Bank ca. 7 ganger på hvert av de følgende energipunktene mens du gjentar Påminningsfrasen på hvert punkt.  

Th, Øb, Sø, Uø, Un, Haken, Kb, Ua 

3. Gamut-prosedyren – Utfør de beskrevne aktivitetene mens du hele tiden banker på Gamut-punktet:  1. Lukk øynene 2. Åpne øynene 3. Se ned til høyre 4. Se ned til venstre 5. Rull øynene i en sirkel 6. Rull øynene motsatt vei 

Sekvensen (igjen) – Bank ca. 7 ganger på hvert av energipunktene mens du gjentar Påminningsfrasen ved hvert punkt.  

Th, Øb, Sø, Uø, Un, Haken, Kb, Ua 

NB: I påfølgende runder skal Oppsetts-affirmasjonen og Påminningsfrasen justeres til å reflektere det faktum at du behandler den resterende delen av problemet – altså føyer du vanligvis til ordet fremdeles