Current Status
Not Enrolled
Price
kr 8,90
Get Started

Kursholder: Bel Rogers
Forkunnskaper: En grunnutdanning i hypnoterapi (f.eks. G1 ved Hypnoseakademiet), eller annen tilsvarende utdanning.
Andy Tomlinsons bok: Healing the Eternal Soul. Fås kjøpt på nett. Boken finnes på Engelsk og svensk. På svensk heter boken: Att läka den eviga själen – Inblickar i tidigare liv och livet mellan liven​ 

Neste kurs:

Juni 2023. Dato kommer

NB! Kriterier for deltakelse

 • Du må ha fullført grunnutdanning i hypnoterapi hos Hypnoseakademiet, eller en tilsvarende utdanning et annet sted.
 • 4 dagers obligatorisk deltakelse. Du må være innforstått med at 100% obligatorisk deltakelse. Hvis du ikke kan fullføre hele kurset underveis, vil du dessverre bli bedt om å forlate kurset, fordi det vil være forstyrrende for læringsprosessen til resten av kursdeltakerne. Det er viktig med fullstendig deltakelse for å få utbytte av dette kurset.
 • Som en del av kurset må du være villig til å jobbe med ditt eget tidligere liv. Dette er veldig viktig, og det kan ikke gjøres unntak. Som student er det viktig at du har mulighet til å øve deg på terapeutrollen og for å få fullt utbytte av kurset er du nødt til å være motivert til å jobbe med din egen personlige utvikling.
 • Du kan ikke ha noen mentale helseproblemer, eller gå på medisiner for mentale helsetilstander.

Om regresjonsterapi


Regresjonsterapi er en meget effektiv terapiform som gir imponerende forbedringer for pasientene på et meget bredt spekter av problemer. Lær mer om denne fascinerende terapiformen på dette Avanserte programmet. På kurset møter du Bel Rogers som underviser og som bygger sin undervisning på egne erfaringer og forskning, samt Andy Tomlinsons erfaringer, teorier og boken Healing the Eternal Soul.

Årsakene til en rekke stressrelaterte og emosjonelle problemer, samt mange ulike atferdsproblemer, kan ofte spores tilbake, ikke bare til tidligere i dette livet, men også til hendelser og traumer som har funnet sted i tidligere liv. Etter dette kurset i grunnleggende regresjonsterapi, vil du være i stand til å løse flere ulike problemer når du behersker regresjonsterapi, noe som i mange tilfeller gir bedre resultater for dine pasienter.

Eksempler på slike problemer:

 • frykt og fobier
 • bekymringer, panikkangst, fysiske sykdommer
 • vektproblemer
 • mangel på selvtillit
 • seksuelle problemer
 • depresjon
 • tvangstanker/oppførsel
 • problemer knyttet til forhold
 • og mye annet

Hensikten med regresjonsterapi er å kaste nytt lys over livet her og nå. Det kan gi svar på hvorfor ting er som de er, og den innsikt man får i regresjonen kan løse opp blokkeringer dannet i fortiden, men som plager oss i nåtid.

Ved å få pasienten til å huske og utfordre drama fra tidligere i livet, eller tidligere liv, kan vi hjelpe dem til å:

 • stimulere til øket selverkjennelse/selvinnsikt
 • avdekke den karmiske årsaken til sykdommer, og endre/korrigere dette
 • eliminere smerte, bekymring, panikkangst, og fobiske tilstander
 • effektivt behandle mange problemer som fremkommer gjennom terapi
 • redusere eller fjerne ulike typer av frykt
 • fjerne de negative aspektene fra fortiden, som hindrer vekst og tilfredshet – oppdage en større mening med livet, og forsterke spirituell bevissthet

Fordelene for pasienten er betydelige, og svært ofte oppstår endringer som forandrer en pasients liv. Regresjon (til dette og tidligere liv) kan også benyttes til å bringe ressurser fra fortiden til nåtid, for å hjelpe pasienten til et bedre liv (nåtid). Dessuten er det gunstig å ha dette verktøy (regresjon) i sin terapi, fordi mange pasienter er nysgjerrige på regresjon, og vil ønske å motta slik terapi.

Om kurset


Kurset er hovedsakelig beregnet for terapeuter som driver praksis, og som vil tilby enda flere og bedre verktøy (det er faktisk ikke nødvendig å tro på tidligere liv, for å kunne tilby denne terapien – det å ha et åpent sinn er nok). Du kan også ta dette kurset selv om du ikke er kommet skikkelig i gang med å ta imot pasienter enda. Kurset bruker en kombinasjon av presentasjoner, diskusjoner, demonstrasjoner og ikke minst, praktiske øvinger, slik at du blir trygg nok til å gjennomføre en behandling med en gang du er ferdig på dette kurset.

Du lærer en systematisk metode for regresjon. Dette betyr at behandlingen kan gjennomføres på en strukturert måte, og ikke tilfeldig. Du lærer hvordan du i mange tilfeller finner det nødvendige antall tidligere liv du må gå til, for å kunne lindre/fjerne det aktuelle problemet. Dette eliminerer det å måtte gjette seg til hvor langt man må tilbake i tid, og øker sannsynligheten til å finne rotårsaken.

Kurset lærer deg en rekke metoder for å hente frem og å gå til tidligere liv, samt ulike måter å behandle eksisterende problemer på.

NB! Vi ber om at du som tar dette kurset ikke bruker noen former for anti-depresive medikamenter eller andre beroligende legemidler, da disse kan hindre deg i å gå dypt nok i transe. Noe som igjen vil kunne redusere utbytte for deg selv, og den/de du skal praktisere med i løpet av kurshelgen.  Er du i tvil, ta kontakt med kursansvarlig.

Sagt om vår nye kursleder, Bel Rogers, på A1 Regresjon:

Å få Bel Rogers inn i kursleder-stallen på Hypnoseakademiet er rett og slett et kupp. Hun har en enorm kunnskap om og respekt for faget. Hennes evne til å formidle et til tider forvirrende og vanskelig tema på en enkel og lettfattelig måte er fantastisk. Den genuine interessen hun viser for den enkelte deltaker gjør at man forlater kurset med både mer kunnskap i hodet og mer varme i hjertet. Et kurs ledet av Bel Rogers anbefales på det aller sterkeste!
– Hypnoterapeut Martha Enevoldsen